Painless detoxification at our clinic meets the highest international standarts of modern addiction medicine

 

Our reputable methods of drug detox, such as heroin detox, detox from methadone, detox from subutex, and mental dependence treatment are checked by numerous international researches and used in many countries all over the world.

The international clinic Dr Vorobiev, has a great experience in treating different types of diseases of addiction. Our rehabilitation programs include:

• The quick and painless detoxification from all types of psychoactive substances (heroin, methadone, the Oxycontin, the supstitol, the Tramadol, Xanax, diazepam, cocaine, alcohol, mephedrone, crack, ecstasy)
• The treatment of psychological addiction from narcotics
• Therapy with ibogaine, NeuroJet therapy, Ultra Rapid Detoxification,Naltrexone treatment...

Shtëpi

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/wwwhero/public_html/alb/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Pse duhet të kërkoni ndihmë tek ne.

Ne përdorim teknikat dhe zhvillimet më të fundit për mjekimin e të gjitha llojeve të vartësisë. Metodat tona të mjekimit janë rezultat i bashkëpunimit shkencor dhe shkëmbimit të eksperiencës me spitalet më të famshme në botë. Kombinimi i skemave të ndryshme të detoksifikimit të drogës, teknikat e përmirësuara vazhdimisht të rehabilitimit, disponueshmëria e pajisjeve moderne mjekësore dhe terapia farmakologjike shumë e efektshme siguron mjekimin e sigurt dhe të rehatshëm për të gjitha llojet e vartësive përfshirë vartësinë ndaj drogave të tilla të rënda si Heroina, Metadoni, Substitoli, Kapanoli, Kompensani, etj.