Pas detoksifikimit opioid ultra të shpejtë

Pacienti nga Perthi, Australi. 48vjeç. Vartësi nga Heroina dhe Methi i Kristalit për 20 vjet. Problemi kryesor është vartësia e fortë fizike dhe psikologjike ndaj heroinës. Pati disa mjekime të pasuksesshme më parë. Kaloi detoksifikimin opioid të shpejtë. Morri implantim afatgjatë me Naltroksen. U largua nga spitali në...